0532 393 57 16
0532 674 06 04

Kaliteli Taşımacılığın Adresi Gebze Nakliyat

Kaliteli Taşımacılığın Adresi Gebze Nakliyat

Kaliteli Taşımacılığın Adresi Gebze Nakliyat

Günümüz sektör firmalarının reklamlarına, sponsorlarına ve tanıtımlarına baktığınız zaman tüm hizmetleri en iyi şekilde sundukları yazılarını ve tanıtımlarını görmeniz mümkündür. Bunu daha bir senesi olmayan firmalar bile tanıtım yazılarına ekleyebiliyorlar. Burada ki amaç vizyonlarını dolu, her hizmeti sunan şirket profili vermektir. İşin aslını bilmek ve derine inmek için araştırmak gerekir. Bizler sektör içerisinde çalışan araştırma ve geliştirme ekiplerimiz bu konuyu ele aldı. 


Farklı bir numara üzerinden bu firmalar ile iletişim kurduk. İstediğimiz hizmeti kendilerine ilettiğimiz de ise şuan o hizmet güncel değildir. En kısa süre içerisinde aktif olacaktır, denildi. Bunun ardından yine farklı bir numaradan görüşme sağladık. İnanır mısınız, yine aynı yanıtı aldık. Bu taşıma firmaları sadece parça yüklerinizi toplayıp, parça yüklerinizi bir araca aktarıp taşıyor. Aktarma yaparak taşınan yüklerin çoğu zarar görür ve sigorta bunu karşılamaz. Bu konu üzerinde biraz durmak gerekir. Yüklerinizi yüklemeye gelen aracın plakasına dikkat edin, bir de yükünüzü teslim ederken aracın plakasına bakın bakalım, yine aynı araç mı geliyor yükleri teslim etmeye, bu konu ciddi bir konudur. Aynı araç değil ise yüklerinizi mutlaka dikkat ederek, kontrol ederek teslim alınız.

Kaliteli Taşımacılığın Adresindesiniz

Nakliye taşımacılığı için doğru adrestesiniz diyebiliriz. Profesyonel deneyim, tecrübe ve ekipleri bir araya getirdik. Hızlı ve yükselen değerleri ve teknoloji fırsatlarını en iyi şekilde biçimlendirdik ve sizlere sunduk. 20. Yılımıza özel hizmetlerimizin arasında bulunan indirimli ve kampanyalı taşıma işleri o yıldan sonra düzenli ve sürekli bir hale getirildi. Her yıl belli zamanlar da indirimler, fırsatlar ve kampanya dizayn ettik. Bu durum çok talep alınca, her sene yapmaya karar verdik.

Şirketimiz sadece kendisini değil, müşterilerimizi, müşteri imkanlarını da düşünüyor. Bir firma her yıl en az 2 ay olacak şekilde %40 indirimler sunabilecek durumdadır. Bu durumu kar bilip hepsini kasaya atan da var, bu durumdan müşterilerimizden faydalansın diyen Gebze Nakliyat, firmaları da var. Bunun altını çiziyoruz. Bu konu yine önemli konular arasında yerini alır. Kaliteli taşımacılığın adresi olarak sizlere yeni yerimizi ve mekanımızı tanıtıyor ve gösteriyoruz. Sektör ne olursa olsun, kalite istiyorsanız varmanız gereken nokta kurumsal firmaların olduğu yerdir. Kurumsal bir firma ile yola çıkıyorsanız, hiçbir zaman yolda kalmazsınız.

Kurumsal özel hizmetlerin merkezi olan şirketimiz, Kocaeli ilinde bulunur. Google haritalardan da destek alarak, ofislerimizi görebilir, ziyaretlere gelebilirsiniz. Şirketimiz bu denli tescilli ve şeffaf hizmetler sunar. Talep anında bizleri arayarak araçlar isteyebilir, nakliye işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.