0532 393 57 16
0532 674 06 04

Nakliyat Formu

Nakliyat Formu

Nakliyat Formu

Kurumsal nakliye şirketleri olarak yeni bir hizmetin daha temelini sizler ile beraber atıyoruz. Hızlı ve gelişimli adımlarımız ve teknoloji unsurlarını bir arada tutan farkımızı ile sosyal ortam ağı olabilen ve aynı zaman da mail yöntemleri olarak da kullanılabilen bu internet düzeneğinin adı form olarak geçmektedir. Form veya forum isimleri ile sosyal medyalarda veya web siteler de görmeniz mümkündür. Bu forumlar genellikle iletişim ağı olarak kullanılır. İletişim formu, gibi örnekleri ile karşınıza daha önce çıkmıştır. Bizler ise bunu kendi üzerimize tasarlıyor ve bir hizmet olarak sizlere sunuyoruz.


Nakliyat formu, Türkiye geneli tarafından yaygın olarak büyük küçük herkesin kullanabileceği standart ölçüler de bir teknoloji ağıdır. Bu ağa, lap top, masaüstü, cep telefonu ve tabletlerden erişmeniz çok kolaydır. İşlem çok basit ilerliyor. Karışık ve düzen içerisinde düzen olarak değil, tek bir liste ve kolay bir arayüz sayesinde herkes bu forumdan kolaylıkla yararlanabilecektir. Sistemimiz basit ve anlatımı da bir o kadar elverişlidir. Web sayfamızda iletişim formu olarak isimlendirilir. Bu isimlendirme ile sizlerin iletişim önündeki kolaylığını olmaktadır. İletişim formu içerisinde bir kaç bilgi ister sizlerden bu bilgiler, isim soy isim, mail ve telefondur. En alt kısımda ise mesaj bölümü bulunur. Bu mesaj bölümü sizin istediğinize bırakılmıştır. İsterseniz bu alandan tüm bilgileri vererek sadece fiyat için beni arayın notunu bırakın veya sadece arama yapmanızı bekliyorum deyip, yine sizlere erişmemizi dakikalar içerisinde sağlamış olursunuz.

Sistemlerimizin tümü böyle kullanışlı ve teknolojiye elverişlidir. Tüm imkanlarımızı ve yazılım çalışmalarımızı nakliye faktörüne ekliyor. Bu sistemler ile sizlere yardımcı oluyoruz. İletişim formuna dönüş süremiz 0 - 1 dakika arasındadır. Bu kısa süre zarfında sizler masanızdan çay almak için kalktığınızda çayı yudumlamadan, müşteri temsilcilerimiz sizleri arayacaktır. İşlemin hepsi bu kadar basit ve güvenilir olmaktadır.

Şirketimiz Gebze Nakliyat, detayı sever ve ince araştırmalar yaparak bunları sizlere takdim eder. Tüm onaydan geçen hizmetler son olarak sizlere sunulur. Tüm departmanlardan onay alması, sizlerin kusursuz bir hizmet alabilmesi için olması gereken bir düzenektir. Her hizmeti sizin için geliştiriyor yine sizler için yükseltiyoruz. Sizler için yeni bir hizmetimiz ise kampanya günlerimizi uzatmamızdır. Başlangıç tarihi, 20.03.2018 olan hizmetimizin normal kampanya bitiş tarihi, 06.06.2018 tarihleri olarak belirlenmişti. Yeni bir düzenleme yapıldı ve bitiş tarihi 06.08.2018 tarihine kadar uzatıldı.

Hala doğru yerde olduğunuza dair şüpheleriniz mi var? Hemen Arayın...